Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2008 10:21 - До Рожен и назад 3
Автор: veras Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1445 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 02.07.2008 11:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Оставихме Роженския манастир и поехме по обратния път към София. Все още беше сравнително рано - следобедът едва бе преполовил, та решихме да си направим една малка разходка из Мелник. Така и така сме там, а градчето определено заслужава внимание. Не само заради виното си или защото е най-малкият град в България.

Малък и кокетен, сгушен в полите на Пирин, тази събота Мелник се оказа по-оживен, отколкото очаквахме. Оказа се, че има някакво събитие, което събира ретро автомобили. Не разбрахме точно какъв е поводът, но за сметка на това се нагледахме на сладури на четири колела, с лепенки по тях и с много, ама много горди собственици. Движеха се с подчертано достойнство и с удоволствие попиваха погледите на сеирджиите.

image

image

image

image

image

image

Но да не забравяме и самия Мелник.

image

image

image

image

image

image

Днес не ми достигат думи, затова пускам основно снимки. Те и без това говорят достатъчно. Няма защо да ги развалям с коментари.

Разходихме се до един хотел, в който по принцип имало тигър и маймуни, но този път ги бяха скрили. Сигурно не им понася жегата. Не успях да видя зверовете, но видях едно конче. На него не му се занимаваш много с позиране за снимки, ама нали вече съм казвала, че съм тъпа и упорита...

image

Напуснахме Мелник и се отправихме към Сандански. Крайно време беше да помислими за стомасите си. Защото човек и добре да живее, все някога трябва и да яде. След като похапнахме доволно, отидохме да разгледаме и парка. Много красив. Невероятен. Браво на хората!

image

image

image

image

image

Има ли смисъл да казвам, че изобщо не ми се прибираше? След целия този ден, изпълнен с гледки, преживявания и приятни емоции... Не ми се искаше да свършва. Но всяко нещо си има край. Прибрахме се в София. Но пък останаха толкова спомени, че ще ми държи още дълго време. 

Легнах си с мисълта за следващия ден. Очакваше ме разходка в друга посока. В друга планина. С друга компания.

Общото? Природа. Каквато може да се види само в България.


Тагове:   назад,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. alexooo - "три дни свобода"
02.07.2008 14:04
"три дни свобода"
цитирай
2. veras - :)
02.07.2008 14:04
баш!
цитирай
3. sowhat - чудесно е вера уловила си духа ...
03.07.2008 11:46
чудесно е вера

уловила си духа на мелник :)
цитирай
4. veras - соу
03.07.2008 11:49
поне се опитах :)

радвам се, че ти хареса.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив